Zijn jouw kids helemaal fan van Fortnite? En zou je ze graag eens ergens anders zien dan achter een scherm? Geef ze dan op voor de Sport-In Fun Experience tijdens de kerstvakantie waar ze Fortnite in het echt kunnen spelen!

Fortnite

Tijdens dit evenement in het Kennemer Sportcenter worden zondag 22 december en maandag 23 december één van de sporthallen omgetoverd tot een echt battlefield met obstakels en verstopplekken waar een Fortnite Nerf Battle gespeeld wordt. Een real life Fortnite Battle duurt ongeveer 45 minuten. Hoe tof dat je de online game in het echt kan spelen!

Naast een Fortnite Nerf Battle zijn er nog veel meer gave clinics. Zo kan je Glow-in-the-dark sporten, is er een funhal met springkussens en een stoere survival baan. Daarnaast kan je ook een potje tafeltennissen of bijvoorbeeld klimmen. Deze gave clinics zijn speciaal voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Voor de kleintjes

Voor de kinderen van 2 tot en met 4 jaar is er een Mini Sport-In. Het programma voor deze mini’s is in de ochtend van 9:45 uur tot 12:00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor deze groep een eigen kleinere funhal met leuke luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

Schrijf je in!

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven en meer informatie over de toegangsprijzen kan je vinden op sportindewijk.nl. Één tip: de kaartjes zijn in de voorverkoop wat voordeliger en zo ben je verzekerd van een plekje!

Meer Haerlems Bodem? Lees hier waarom Haarlem oranje kleurt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here