“DeWolff is een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en een psychedelische kosmische straling uit de toekomst,” zo werd ons voorgehouden op de site van Patronaat. En dat moest Haerlems Bodem natuurlijk wel even checken. 

DeWolff DeWolff

De Wolff heeft een grote reputatie

Het Patronaat was helemaal uitverkocht. DeWolff is sinds 2007 actief en bestaat uit Pablo van de Poel op zang/gitaar, zijn broer Luka van de Poel op drums en Robin Piso op het Hammond orgel. De muziek van DeWolff laat zich omschrijven als psychedelische rock met bluesrock. 

DeWolff DeWolff

De Thrust Tour begon in september 2018 op Appelpop in Tiel na het uitkomen van het gelijknamige album. En sindsdien heeft DeWolff vele tientallen shows in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Tsjechië en België gespeeld. De tour wordt afgesloten met een uitgebreide ronde langs de Nederlandse clubs. Op 2 februari is de afsluiting in de Muziekgieterij in Maastricht, niet ver van de DeWolff’s thuisbasis Geleen. Eén van de laatste shows werd zaterdagavond gespeeld in het Patronaat. 

Internationaal heeft DeWolff een grote reputatie als live band. Fotograaf Peter van Heun zag DeWolff spelen alsof hun leven ervan af hing. En dat is te zien op de foto’s!

DeWolff DeWolff DeWolff DeWolff DeWolff

Meer muziek? Check hier het artikel met Kubilay Kaya

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here