Afgelopen donderdag stond Sabrina Starke in de tweede zaal van Patronaat om daar met haar muziek en sprankelende persoonlijkheid het Haarlemse publiek heel blij te maken.

De meeste mensen zullen Sabrina vooral kennen van de soul maar ondanks haar soulvolle solocarrière is de liefde voor de reggae nooit verdwenen. Reggae is altijd een inspiratiebron voor haar geweest, en dat horen we vanavond ook terug in haar laidback timing. Het publiek is erg enthousiast en danst en zingt volop mee. De boodschap van reggae zit vol met liefde, verlangen naar eenheid. Het creëren van die eenheid lukt haar deze avond en het publiek hangt aan haar lippen.

Sabrina zingt onder andere een nummer van Nina Simone en Bill Withers, haar grote inspiratiebronnen. Daarnaast zingt ze ook een reggaenummer dat ze jaren geleden zelf geschreven heeft. Wat ons betreft was dit optreden het ultieme medicijn tegen de sombere dagen van december. Je wordt er in ieder geval heel blij van: de kleurrijke en swingende foto’s die we genomen hebben zijn het bewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here