Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij Haarlemse bewuste ondernemers die de zaken anders aanpakken. Ditmaal Franc Janssen. Hij zingt betoverende boventonen en neemt bezoekers van zijn ligconcerten en workshops mee op een ontspannende muzikale reis.

Mystieke ontspanning

Wil je een mystieke ontspanning ervaren door je simpelweg te luisteren naar boventonen? Houd je van zingen en ben je klaar voor een bijzondere verdieping? Franc heeft zich het boventoon zingen meester gemaakt en maakt anderen graag deelgenoot van de betovering die deze klanken met zich meebrengen. Hij verzorgt regelmatig ligconcerten en (beginners-)workshops waarin je op heel toegankelijke manier kennis maakt met boventonen.

Franc Janssen, bewust op Haerlems Bodem

Biografie:
Franc is sinds 1990 actief met boventoonzang.
Vanaf 1993 tot 2001 vormde hij met Borg Diem Groeneveld en Frans van Velzen een boventoontrio. Sinds 2004 geeft hij workshops boventoonzingen. Sinds 2010 geeft hij regelmatig ligconcerten waarbij hij boventoonzang combineert met klankschalen en eigen composities waarbij hij zichzelf begeleidt met ofwel (Portugese)gitaar, tanpura of shrutibox. Meer info op: boventonen.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here