Weet je het nog? De eerste nachtelijke avonturen op de roemruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé. Veel dertigers maakten het mee tussen 1996 en 2000. Inmiddels worden de feesten al negen jaar herbeleefd. Dit jaar is de tiende reünie en wordt het feestelijker dan ooit.

Frank & Nick feesten

Frank & Nick feesten zijn 25+ feesten voor iedereen die van een ninetiesfeest houdt. Frank & Nick: “Wij hadden nooit kunnen dromen dat we 22 jaar na ons eindexamenfeest jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden bijeen komen. Dat onze feesten een begrip zouden worden in nachtelijk Haarlem hadden we nooit gedacht. We doen dan ook een oproep naar iedereen die er tussen 1996 en 2000 bij was in het Stadscafé, de Tetterodehal, Patronaat, Stalker en de Sound.”
Komende vrijdag herleven oude tijden, omdat iedereen inmiddels een dage ouder is, start het feest om 20.30 uur.


Beelden van 20 jaar geleden uit 1998

Niet in hokjes te plaatsen

Het was muzikaal een mooie tijd want hokjes bestonden nog niet: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze nineties klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast is er een surprise optreden, een fotowand én zijn er veel extra verrassingen op de avond. Eén ervan is een Rad van Fortuin waarop je mooie prijzen kan winnen, zoals kaarten voor het gemaskerde bal Fete des Tetes op oudjaar! De gast DJ dit jaar is Toyax die een heerlijke 90s clubtrance set zal neerzetten.

Kaartjes

De voorgaande edities waren uitverkocht, wees dus op tijd voor vrijdag 2 november al zijn de early birds al uitverkocht. Groepskaarten en normale tickets zijn wel te verkrijgen.

Waar: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Wanneer: Vrijdag 2 november 2018 van 20:30 – 03:00 uur
Tickets:  www.tinyurl.com/fnreunie10/
Leeftijd: 25+

Wil je op de hoogte blijven van het feest? Kijk dan op de Facebookpagina voor alle updates en nieuwtjes. Of neem een kijkje op  www.tinyurl.com/fnreunie10/.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here