Dennis Kuipers van Vinkeles* nomineert Restaurant Frenchie voor The Fork Restaurant Awards. Een nieuwe awardshow in Nederland met als doel culinair talent in Nederland een podium te bieden. Nu kan het publiek nog twee dagen stemmen.

Frenchie gaat voor The Fork Awards

De woonkamer van de buurt, zo wordt Frenchie aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem, van Tim en Lisa ook wel genoemd. Want in dit gezellige buurtrestaurant & café kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Dennis Kuipers, chef van Michelin-ster restaurant Vinkeles* is fan en heeft Frenchie genomineerd. Hij zegt het volgende: “Soms kom je in een zaak waarvan je denkt ‘dit is te gek’ en dat heb ik hier. Bij Frenchie kun je elk moment van de dag naar binnen, en je voelt je er altijd thuis. Ontbijten is er fantastisch en dat geldt ook voor de lunch en diner. Je merkt echt dat Tim goed geschoold is. Van lekkere sappen tot toffe terrines, alles klopt wat hij maakt. Het is vers, lekker en heel goed. Ik woon er nog geen twintig meter vandaan en daar ben ik heel erg blij mee.” 
Aldus Dennis Kuipers.

Frenchie The Fork Awards
Processed with VSCO with hb1 preset

Nieuwe Award

The Fork Restaurants Awards 2019 is een nieuwe, grootschalige awardshow, georganiseerd door TheFork. Het doel van de awards is om nieuw, culinair talent in Nederland een podium te bieden en het grote publiek kennis te laten maken met ons rijke, culinaire Nederlandse landschap. 31 sterrenchefs hebben een nominatie uitgebracht voor nieuwe restaurants en opkomende talenten. De sterrenchefs mochten restaurants nomineren die openden tussen januari 2018 en februari 2019 en die zich nog geen sterrenzaak mogen noemen.

Nog twee dagen stemmen

Wie TheFork Restaurants Awards 2019 wint, wordt door TheFork-gebruikers bepaald. Stemmen kan tot 6 augustus! De top 10 beste restaurants worden op maandag 16 september 2019 in Amsterdam feestelijk bekendgemaakt. Stemmen kan dus nog. Wil je Frenchie helpen om te winnen? Dat kan via onderstaande link.

Meer Haerlems Bodem? Maak een eigen animatiefilm in de bieb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here