Het is weer zo ver dames en heren, FRIS keert terug naar Patronaat. Haarlem is één van de vijftien gekozen steden waar FRIS weer gaat plaatsvinden. Er staat voor dit schooljaar weer een dikke line-up van artiesten klaar waar lekker op geswingd kan worden.

Het ontstaan

Twaalf jaar geleden werd FRIS opgericht door Mitchel Bovenlander, Philippe Hes en nog één voormalig compagnon. Ze hadden het plan om voor 12- tot 16-jarigen een leuke avond uit te organiseren. Er zijn al vaak grote artiesten aanwezig geweest, zoals EDM-dj Martin Garrix, Hardwell en rappers als Lil kleine en Ali B. Dat zijn niet de minste namen, dus hebben ze een reputatie hoog te houden.

FRIS keert terug
Bron: Wikipedia

Dikke line-up

Dit jaar kan het regelen van grote namen uiteraard niet achterblijven en er komen dan ook een paar hele bekende artiesten uit de huidige Nederlandse Hip-hop Scène. Henkie T, Ashafar, Snelle en Dopebwoy zullen allemaal in september van de partij zijn. Samen hebben zij meer dan vijf miljoen streams op streamingsdiensten.

FRIS keert terug

De organisatie van FRIS is trots om weer terug te keren naar Haarlem. Zo lazen wij dat in het Haarlems Weekblad. Één van de organisatoren is Philippe Hes en die naam zegt je misschien wel wat. Hij stond namelijk eerder dit jaar in de spotlights. Hij kreeg van legendarische oud-voetballers en actieve wereldsterren filmpjes binnen, maar waarom? Hij had in het hele seizoen van 2018/2019 géén één doelpunt gemaakt terwijl hij spits is bij voetbalclub AFC in Amsterdam. Gelukkig zag Philippe Hes de humor er van in en uiteraard vond hij het stiekem gaaf om van zulke grote sterren persoonlijke filmpjes binnen te krijgen. Check hier hoe sterren hem toespreken.

Waar en wanneer?

Vrijdag 27 september 2019 zal FRIS weer plaatsvinden om 19:30 uur in Patronaat, Haarlem. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar dan ben je van harte welkom. Tickets zijn nu te koop via wijzijnfris.nl

Meer HB? Lees hier het artikel over Ronnie Flex bij Caprera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here