In de maanden juni, juli en augustus presenteert Galerie Locomoco een intrigerende nieuwe expositie van Lisette de Zoete.

Haar collectie, gepresenteerd onder de naam NOW ‘Debris from the Past – Scraps of the Present – Seeds of the Future’, representeert balans en besef van het nu. Op zaterdag 8 juni opent Galerie Locomoco haar deuren voor een officiële opening met de kunstenares.

Being in the exact Middle of the Prism (Towards a Rainbow). Balanced in the Middle of Past & Future. Beyond Time. The Moment.

“Het nu is vluchtig, vergankelijk, elk moment, niets en tegelijkertijd alles.”: volgens de Zoete. Dat alles voorbij gaat, geeft het schoonheid. Kenmerkend voor haar werk is een collage-achtige stijl waarin zij verschillende media mixt, zoals illustratie, fotografie en handschrift. Haar fascinatie voor het uitdrukken van pure emoties en waarheid, doet haar verhalen vertellen door verschillende technieken en bijzondere materialen te combineren.

Gallerie_Locomoco_Lisette_de_Zoete_Haerlems_Bodem_2

Zaterdag 8 juni opent Galerie Locomoco haar deuren tussen 16.00 en 21.00 uur. Een inspiratievolle middag en avond met de kunstenares en een culinair en muzikale aankleding van het Haarlemse Soep op Zondag met dj’s Guzz en Moes en heerlijke soep.

Gallerie_Locomoco_Lisette_de_Zoete_Haerlems_Bodem_3

NOW ‘Debris from the Past – Scraps of the Present – Seeds of the Future’

Waar: Studio Locomoco, Gedempte Oude Gracht 122
Wanneer: juni – augustus doorlopend vanaf de straat te bezichtigen

Open toegankelijk voor publiek. Alle werken van de kunstenaars zijn te koop. De galerie is op afspraak open voor verdere bezichtiging van en informatie over het werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here