Snel een appje sturen naar de Gemeente met een korte vraag is er straks misschien niet meer bij. Haerlem overweegt om te stoppen met WhatsApp vanwege de privacybescherming. Nu vraagt de gemeente zich af wat jij ervan vindt en kan je daarom een vragenlijst invullen – iets wat Haerlems Bodem meteen heeft gedaan 😉

Gemeente WhatsApp

Gemeente Haarlem overweegt dus om vanwege de privacybescherming te stoppen met het Haarlemse WhatsApp-account. Daarom wil ze dolgraag weten wat jij daarvan vindt en kan je deze vragenlijst invullen. Het invullen neemt een paar minuten in beslag, en wij op de redactie hebben het alvast gedaan;)

Gemeente WhatsApp stoppen

Jouw mening telt

Jouw mening wordt uiteindelijk meegenomen in de beslissing of het gemeente WhatsApp-account moet blijven bestaan. Op dit moment gaat het alleen over de vraag of WhatsApp in gebruik blijft voor eenvoudige vragen van bewoners. Komend jaar beraadt de gemeente zich over de andere social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Meedoen kan tot en met 13 januari 2020. De uitslag van de enquête vind je natuurlijk op de website van Haerlems Bodem.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de nieuwe Groetjes Uit Haarlem waarin pensionado Rob foto’s maakt Haerlemse evenementen. Dit keer bezocht hij kunstexpositie BHAMD!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here