Gemeente Haarlem gaat werkzaamheden uitvoeren aan de Generaal Spoorlaan. De rijweg en het trottoir zijn oud en het riool moet vervangen worden. De gemeente hoort graag van bewoners, organisaties en jongeren uit de omgeving wat zij belangrijk vinden voor de inrichting van de laan.

Generaal Spoorlaan
Bron: Google.maps.nl.

Inloopavond Generaal Spoorlaan

Om jouw ideeën te horen, organiseert de gemeente een inloopavond op dinsdag 3 september. Dus vind jij dat er een voetbalveld, skatramp of een speeltuin moet komen, dan is dit jouw kans en laat het de gemeente weten. Iedereen uit de buurt is tussen 19:00 en 21:00 uur van harte welkom bij De Gijz in Jongerencentrum Delftwijk City aan de Jan Gijzenkade 305.

Vanaf 4 september 2019 vind je op haarlem.nl ook het ontwerp en kan je digitaal jouw idee doorgeven. Dus kan je niet naar de inloopavond? Check dan de website of stuur een mailtje voor 15 september naar projecten@haarlem.nl. Kijk voor meer informatie over dit project op haarlem.nl/generaal-spoorlaan. En voor nog meer Haerlems Bodem? Lees de nieuwste column van M.H.R. Puttmann over toeristen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here