Vrijdag 10 november vond de eerste voorronde plaats van de Rob Acda Award in de kleine zaal van Patronaat. General Redbeard wist de jury te overtuigen en sleepte daarmee de eerste finale plek in de wacht. Hiermee maken zij kans op een goed gevuld prijzenpakket met als hoofdprijs een optreden op Bevrijdingspop 2018. “Non stop dikke vette riffs. General Redbeard geeft van begin tot eind plankgas.”, aldus de jury.

Eerste Voorronde Rob Acda Award

Seance kreeg de welverdiende publieksprijs. Na alle voorrondes mag de band met de meeste stemmen zich ook bewijzen in de grote zaal van Patronaat. Als Runner-up wees de jury, all girl band, DELUSIONALS aan als winnaar. Ook zij maken nog kans op een plek in de finale. Een succesvolle eerste editie met geweldige optredens van Raoul Michel, DELUSIONALS, General Redbeard, Seance en Hard & Vals. Waardoor de jury een moeilijke beslissing moest maken. De jury bestond deze editie uit Maarten Claus (Parksessies, We Are Public), Nadieh Bindels (3voor12), Wouter Groenhart (Rubbermade), Menzo Schrik (Bagjuice) en Ivo van Rijswijk(Minor Operation Bookings).

eerste voorronde Rob Acda Award
General Redbeard wint de eerste voorronde Rob Acda Award 2017/2018

De tweede voorronde is zaterdag 9 december met Catwise, Yes Miss; No Miss, Peperbek, Lost Neptune en Instrumental Disorder. De finale is op 6 april in de grote zaal van Patronaat.

Meer informatie is te vinden op: www.robacdaaward.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here