Iedere maand schrijft Melvin Nieuweboer, eigenaar van Café GEWOON, een stukje tekst over onze stad en haar inwoners. Zonder blad voor de mond te nemen of ergernis te sparen.

Nou! Wat een begin van de Hollandse zomer. Waar we vorig jaar in april al 10 keer op het strand konden liggen, heb ik nog steeds mijn jas aan hier op onze Haerlemse bodem. Maar we klagen niet…

“Zo…!!!” Wat was de Bevrijdingspop weer een succes dit jaar. Het zonnetje scheen en de meute was weer schaars gekleed; om zich op de velden uit te kunnen leven met de talloze bandjes. Zoals jullie denk ik wel weten zit ik met de kroeg CAFE GEWOON het dichtst op het festivalterrein en heb dan ook echt genoten van al het volk dat langs liep en natuurlijk ook even een biertje bij ons kwam doen. Het bleef lang mooi weer, dus de mensen konden lekker lang doorgaan. Ik merkte wel dat het iets rustiger was dan vorig jaar, maar dat zal met de zondag te maken hebben gehad. Nou maar hopen dat het EDIT festival en dat Houtfestivalletje ook mooi weer krijgen.

Wisten jullie al dat er al sinds een paar weken een alcohol verbod geldt in het Frederikspark? Ze schrijven gewoon bonnen uit dus wees op je hoede en stop je wijn in een limonadefles of zo! Het komt door die vieze hangzwervers die daar staan te urineren tegen de vuilnisbakken en hun flessen stuk achterlaten. Ook natuurlijk wat hangjongeren die er een zooitje van maken, maar daar hoeft de GEWONE brave burger toch niet onder te lijden?

Maar ja genoeg geklaag. Ik hoop dat we een mooie zomer tegemoet gaan, want ik kan wel wat kleur gebruiken.

Groet,

“GEWOON” Melvin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here