Het is weer tijd voor het netwerkevenement speciaal voor ondernemers uit de Waarderpolder: de Polderborrel, ditmaal bij Schous. Een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis met collega-ondernemers te maken en kennis uit te wisselen.

Polderborrel Schous
Photo by Scott Warman on Unsplash

Top locatie voor de polderborrel

Deze Polderborrel bij Schous wordt extra feestelijk: gastlocatie Schous viert dit jaar namelijk haar 165-jarig bestaan. Het bedrijf dat in 1854 begon aan de Gedempte Oude Gracht als kachelsmederij is uitgegroeid tot een Haarlems begrip in ijzerwaren en gereedschappen. In de Waarderpolder zit de groothandel met ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en installateursbenodigdheden. Je bent van harte welkom vanaf 17:00 uur om te komen proosten op het 165-jarig bestaan van Schous en daarnaast jouw zakelijk netwerk uit te breiden.

Schous sinds 1854

Polderborrel Schous
(Tekst en foto: www.schous.nl)

Het was Piet Schous die in 1854 op de Gedempte Oude Gracht zijn kachelsmederij begon. Deze smederij, die zou uitgroeien tot een echt familiebedrijf is voortgezet door vijf generaties Schous. Deze generaties heetten om beurten Piet of Gerard. En zo werd niet alleen het familiebedrijf met een grote verbondenheid in de regio Haarlem, maar ook de traditionele familienamen voortgezet.

Waar en wanneer?

Datum: 3 oktober 2019
Inloop: 17:00 uur
Start live gesprekken: 17:30 uur
Eindtijd: 19:00 uur
Locatie: Schous. A. Hofmanweg 46, Haarlem
De Polderborrel bij Schous is een gratis netwerkevenement. Voor een indicatie van het aantal gasten, graag wel even aanmelden.

Meer HB? Lees hier het artikel over de Patronaat bowling club.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here