Lijkt het jou leuk om als ambassadeur van Haarlem een jaar in het buiten te verblijven? Solliciteer dan voor stadsambassadeur van H’lem in Osnabrück. Wie weet zit jij vanaf oktober in je eigen kantoor, voer je gesprekken met andere ambassadeurs en ben jij hét aanspreekpunt en spin in het web in de zusterband Haarlem Osnabrück.

Werken als stadsambassadeur in Osnabrück?

Je bent één van de vijf stadsambassadeurs in Osnabrück en je werkt gedeeltelijk samen met de stadsambassadeurs uit Angers (Frankrijk), Derby (Groot-Brittannië), Twer (Rusland) en Çanakkale (Turkije) op het stadhuis van Osnabrück. Je promoot Haarlem op jouw manier en ontvangt groepen uit Haarlem. Dit kunnen bestuurders zijn, maar ook leerlingen en bijvoorbeeld sportverenigingen. Ook organiseer je een Haarlemse dag in Osnabrück, begeleid je lokale politici uit Osnabrück als zij Haarlem bezoeken, vertaalt correspondentie zoals brieven en flyers en kunt gevraagd worden als tolk bij officiële gelegenheden. Verder is er een diversiteit aan werk waardoor elke dag anders.

stadsambassadeur Osnabrück
Janna Kamphof, huidige stadsambassadeur.

Dit is een goede stadsambassadeur

Ben jij tussen de 18 en 26 jaar, voelt je een band met Haarlem en de Duitse taal goed beheerst. Verder is het handig dat je over goede communicatieve vaardigheden, organisiatietalent en een flinke dosis enthousiasme beschikt.

Een appartement aan het marktplein

De baan als stadsambassadeur is een afwisselende functie voor een ondernemend organisatietalent dat het leuk vindt om een jaar in Duitsland door te brengen, waar je met meerdere jonge mensen uit de jumelagesteden werkzaam bent. Een volledig ingericht appartement midden in het centrum op de markt is beschikbaar. Het salaris bedraagt € 1572,- netto per maand (een bedrag van € 330,- wordt gevraagd voor huur, inclusief verwarming en water, exclusief internet- en stroomkosten en de
Rundfunkbeitrag). Je hebt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen, drie reisdagen en een busabonnement voor Osnabrück. Elke stadsambassadeur/-ambassadrice krijgt bovendien een eigen kantoor met computer en telefoon.

stadsambassadeur Osnabrück
Pittoresk Osnabrück

Eenvoudig solliciteren via internet

Solliciteren kan t/m 18 augustus 2019 door het formulier op de website in te vullen, hier vind je ook meer informatie. De sollicitatiegesprekken vinden in Haarlem plaats. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janna Kamphof, huidige stadsambassadrice van Haarlem in Osnabrück, telefoonnummer +49 (0) 541 323 – 21 23, of mailen botschafterin-nl@osnabrueck.de Vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je richten aan wervingenselectie@haarlem.nl.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste No Spang! met Jolien Posthumus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here