Het nieuwe jaar is van start! Hoe staat het met jouw goede voornemens? Wil jij in 2018 ook gezonder, lekkerder, duurzamer en makkelijker eten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Samen met EKOMENU en EKOPLAZA Haarlem helpen wij jou graag met je goede voornemens. Wij zoeken daarom  twee ‘testers’ die het EKOMENU gaan proeven.

EKOMENU
Hete Bliksem

Hoe werkt EKOMENU?

EKOMENU biedt een lidmaatschap waarbij je wekelijks een box ontvangt volgens het door jou gekozen menu. Jij kiest in welke weken je jouw menu wilt ontvangen en EKOMENU levert je lekkere recepten en alle ingrediënten die je daar voor nodig hebt. Eigenlijk niets nieuws dus. Toch onderscheidt EKOMENU zich door samen met EKOPLAZA speciale en lekkere menu’s te verzorgen. Eet je bijvoorbeeld liever gevarieerd, koolhydraatarm, gluten- en lactosevrij, vegetarisch of zelfs veganistisch? Dan kan dat allemaal. Er is zelfs een 9 maanden menu en een familie menu, zodat ook de kleinsten van de familie lekker en gezond mee kunnen eten. 100% biologisch en daarnaast niet duurder dan andere maaltijdboxen; omdat EKOMENU zo min mogelijk geld aan marketing uitgeeft.EKOMENU

Testers gezocht!

Jij krijgt dus nu de kans één van deze lekkere en gezonde menus te proeven! Wat moet je hier voor doen? Laat ons in een reactie weten, waarom jij de ideale persoon bent om EKOMENU te testen. That’s it! Vanuit alle reacties kiezen wij, samen met EKOMENU, twee testers. Aan het testen zitten wel voorwaarden verbonden. Lees deze voorwaarden (zie onder) voor je reactie door geeft. Wil je gewoon nu al lekker genieten van goede, gezonde maaltijden? Dan geven we je 25% korting op je eerste bestelling. Meld je aan met code: GEZONDMETHAERLEMSBODEM

EKOMENU
Pizza Party!

Voorwaarden testers:

  • Na het testen van je EKOMENU laat je ons binnen 1,5 week weten hoe jij EKOMENU hebt ervaren. Deze recensie is eigendom van EKOMENU en Haerlems Bodem en mag vrij verspreid worden. Wij vinden het fijn om andere mensen te laten weten wat jij zo lekker aan EKOMENU vond!
  • Het gaat om een éénmalige levering en je hoeft niet zelf op te zeggen. Mocht je hierna vaker EKOMENU willen ontvangen, dan hebben wij een leuke kortingscode voor je.
  • Je krijgt de mogelijkheid om een MENU voor twee personen te testen voor vier avondmaaltijden. Je bent zelf vrij in de keuze van het MENU.
  • Je krijgt van ons een kortingscode om je voor het gratis test MENU aan te melden. In verband met administratieve redenen is een betaling van € 0,05 nodig. Je kunt zelf kiezen of je EKOMENU bij je thuis laat bezorgen op ophaalt bij EKOPLAZA op het Houtplein.
  • Je hebt zelf nog nooit een maaltijdbox geprobeerd of bent momenteel lid van Hello Fresh. Op deze manier willen wij mensen die nog nooit een maaltijdbox hebben geprobeerd een goed beeld geven. Of tegen Hello Fresh gebruikers zeggen: ‘voor hetzelfde geld, eet je biologisch!’.

 

6 REACTIES

  1. Ik wil met alle liefde het EKOmenu testen en zal jullie vervolgens voorzien van mijn genuanceerde mening. Ik ben op dit moment lid van Hellofresh dus heb al wat vergelijkingsmateriaal. Ik ben erg nieuwsgierig naar het EKOmenu.

  2. Ik zou heel graag tester willen zijn! Er is nergens een goede vegan maaltijdbox te bestellen en ben erg benieuwd naar die van EkoPlaza. Elke dag iets anders eten die ik graag, maar ik vind het nogal een gedoe om te bedenken WAT dan 😉 Ik heb nog nooit een box gehad, dus heb een frisse blik op maaltijdboxen.

  3. Nooit eerder hebben wij een maaltijdbox geprobeerd, dit lijkt ons een mooi moment om deze boxen aan de grote test te onderwerpen. Wij zijn een stel die graag gezond willen eten, maar niet weten waar we moeten beginnen.

  4. Wat een leuke actie en wil het graag uitproberen. Ik ben erg nieuwsgierig of EKOMENU mij kan overtuigen om een maaltijdbox te nemen. Ik kook graag gezond en gevarieerd en hoop dat EKOMENU mij kan inspireren met nieuwe gerechten. Met alle liefde zal ik mijn genuanceerde opinie delen met Haerlems Bodem en EKOPLAZA.

  5. Ik heb nog nooit een maaltijdbox geprobeerd, maar ben wel een liefhebber van lekker eten. Heb ook een tijdje gewerkt (1 jaar) voor restaurant Aangenaam als kok, dus denk dat ik redelijk goed en neutraal kan proeven. Ben heel erg benieuwd naar de maaltijden van EKOplaza, ben inmiddels een fulltime werkende vrouw, die uitkijkt naar een maaltijdbox zonder omkijken, om doordeweeks te bereiden. Mijn recensie, zal eerlijk en recht toe, recht aan zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here