Sporten, maar dan net even anders namelijk Glow in The dark. Dit kan in de kerstvakantie. Zorg alleen dat je je glowsticks of fluorescerende kleding paraat hebt en ontdek nieuwe sporten tijdens de sport-in fun experience. Oja, het is alleen voor kinderen 😉

Glow in the dark sporten?

Kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen donderdag 27 en vrijdag 28 december in het Kennemer Sportcenter terecht om te sporten. De sporthal wordt omgetoverd tot een ‘Glow in the Dark’ sportfestijn, waar kids kunnen tennissen, korfballen, volleyballen en voetballen. Verder zijn er sportclinics en kun je kennismaken met turnen, judo, basketbal, voetbal, klimmen, boogschieten, tafeltennis en ook Krav Maga (Israëlisch/ Europese vechtkunst). Even genoeg gehad van het sporten? Spring er dan nog even op los op de Airjump.

Glow in The dark

Een programma voor kleintjes

Voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 t/m 4 jaar wordt de mini sport-in georganiseerd. Het programma voor deze kleinsten is van 9:45 uur tot 12.00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor de kleintjes een eigen funhal met luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

Aangepast sporten-programma op vrijdagmiddag

Ook kinderen met een beperking vinden het leuk om nieuwe sporten te ontdekken. De sport-in fun experience biedt daarom vrijdag 28 december een speciaal programma, aangepast op deze kinderen. De clinics starten om 14:00 uur en duren tot 16:35 uur. De organisatie stelt het op prijs als de ouders/verzorgers aanwezig blijven als supporter van hun kinderen.

Inschrijving

Wil jij je inschrijven? Dit kan via www.jeugdsportpas.nl of aan de deur. Voor kinderen met een beperking is er een aangepast programma, deze kaartverkoop kan alleen online.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here