Zondag 9 februari kan je weer Gluren bij de Buren. Eén dag, 126 huiskamers en meer dan 378 optredens. Behalve dat er in grote getale optredens door heel Haarlem te bewonderen zijn, is het voor bezoekers het aangewezen moment om binnen te stappen bij buurtgenoten. 

Gluren bij de Buren
Foto: Gluren bij de Buren – Benjamin Hull

Lekker gluren bij de Buren

Deze zondag kan er door heel Haarlem gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 126 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken. Een plekje op de bank reserveren is niet nodig. 

Gluren bij de Buren
Foto: Gluren bij de Buren – Jelle de Ru

Het programma

Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via glurenbijdeburen.nl. In welke huiskamer sta jij zondag 9 februari tussen 12:00 en 17:00 uur?

Meer Haerlems Bodem? Lees hoe AI wordt ingezet om duizenden foto’s te ordenen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here