Vanuit liefde voor podiumkunsten tovert Gluren bij de Buren huiskamers om tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Om iedereen de kans te geven om zijn of haar podiumkunsten te tonen en om buurten gezelliger te maken. Met de optredens willen ze drempels tot ontmoeting verlagen en bijdragen aan een prettige woonomgeving met goede sociale contacten, in alle wijken van een gemeente. Zo ook in Haarlem. Gluren bij de Buren 2020 staat al weer op de rit en er worden nog huiskamers gezocht!

Gluren bij de Buren 2020

Er staat een gloednieuwe editie van Gluren bij de Buren Haarlem voor de deur! Zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Tussen 12:00 en 17:00 uur zijn er optredens van rapformaties tot theatermakers en van cabaretiers tot 30-koppige koren. Kortom, voor ieder wat wils en ook nog eens gratis toegankelijk. Nieuwsgierig? Meer informatie vind je hier

huiskamers gezocht
En zo kan er dus gewoon een goochelaar in jouw huiskamer staan!

Huiskamers gezocht!

Wil je van jouw huiskamer een buurtpodium maken en lokaal talent in huis halen? Voor Gluren bij de Buren 2020 worden nog huiskamers gezocht. Meedoen met Gluren bij de Buren is mogelijk met ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Of je nu in het historisch centrum of in een verre uithoek woont. Laat zien hoe gezellig jouw buurt is en doe mee. Ze zijn ook op zoek naar lokaal talent! Podiumkunstenaars van alle disciplines bieden wij graag een intiem huiskamerpodium. Speel je verwarmende tunes met je jazz-trio of laat je het publiek gieren met een cabaretshow? Verberg je kunsten niet langer en meld je aan! Aanmelden is mogelijk tot 30 november 2019. 

Gluren bij de Buren: waar het publiek gefascineerd kan luisteren naar het grote Postbodelied.

Voor meer Gluren bij de Buren meld je alvast aan voor het Facebook Event en check hier het fotoverslag van Rob Ouwerkerk van Gluren bij de Buren 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here