Het was de vooravond van de Santa Run waar de Haarlemse Schlagersensatie ‘Also Also’ ter muzikaal vertier was ingehuurd. Tijdens de voorbereiding appte Boxie de volgende legendarische woorden naar Albrecht: “Ben ik nou gek, of hoor jij dit nou ook?” doelend op een passage uit Wham’s infameuze “Last Christmas”. De ‘Goed Fout’ Podcast was geboren.

Goed Fout Podcast

Albrecht & Boxie, Boxie & Albrecht

Albrecht en Boxie ontmoetten elkaar voor de eerste keer in 2001 tijdens de introductieweken van de opleiding Media en Entertainment Management. Albrecht kwam dat jaar de opleiding volgen en Boxie was daar blijkbaar een van de begeleiders. Na elkaar uit het oog verloren te zijn, werden zij weer herenigd door muziek. Albrecht als onmisbare frontman en zanger, Boxie als drummer en grappenmaker. Boxie ex-professioneel drummer en huidig casting director, Albrecht produceert (radio)reclame en muziek binnen zijn eigen bedrijf Studio QKLQ. Samen spelen ze in Haarlems gênantste band ‘Also Also’.

Goed Fout Podcast

Goed Fout Podcast

Zoals duidelijk moge zijn nemen deze twee vrolijke druiven zichzelf geen seconde serieus, en als muzikant al helemaal niet. Zelfspot en uitzonderlijke onwetendheid voeren dan ook de boventoon in hun podcast ‘Goed Fout’: een podcast die je meeneemt door alle wanstaltigheid van de hedendaagse popmuziek. Ze hebben getekend voor één jaar, maar als snel werd duidelijk dat de gesprekken voor seizoen twee én drie reeds in volle gang zijn. Luister hieronder de vierde aflevering van de ‘Goed Fout’ podcast. Deze aflevering gaat over slappe teksten en grote trommels lulkoek die in de loop der jaren zonder gêne als warme worst is geserveerd. Dus..wie lust er nog een stuk? De ‘Goed Fout’ Podcast kan het beste geluisterd kan worden met een potje bier en een korrel zout.

NOTE: De makers van de ‘Goed Fout’ Podcasten melden ook zij in deze tijden gewoon door gaan, júist nu, en daarom komt er deze week gewoon weer een nieuwe podcast uit.

Check ook www.goedfoutpodcast.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here