Ben jij een ondernemer of inwoner van Haarlem en heb je een duurzaam idee voor je bedrijf, je buurt of de stad Haarlem? Pitch jouw idee dan tijdens het Initiatievencafé op 18 november en win € 5.000 om je duurzame idee te realiseren.

Initiatievencafé op 18 november

Haarlem bruist van de innovatiekracht en energie op het vlak van duurzaamheid. Alle projecten en initiatieven op het gebied van energietransitie, circulariteit en klimaatbestendigheid zijn welkom om mee te doen aan het Haarlems Klimaatakkoord. Zo zijn kleine of grote projecten, van eerste ideeën tot langer lopende trajecten welkom om aan te sluiten bij het Haarlems Klimaatakkoord.

Het Haarlems Klimaatakkoord is een samenbundeling van alle duurzame initiatieven. Er zijn al een heleboel Haarlemmers die de kans van de energietransitie en circulaire economie zien en ermee aan de slag zijn. En jij kan ook meedoen!

initiatievencafé op 18 november

Pitch jouw eigen idee!

Jij kan jouw duurzame initiatief of idee nog pitchen op 18 november tijdens het zevende Initiatievencafé. Stuur voor 31 oktober het deelnameformulier op. Uit de inzendingen worden de zes beste ideeën gekozen. Zit jouw idee bij de beste zes inzendingen? Dan krijg je op maandagavond 4 november van 17:00 tot 19:30 uur een gratis workshop ‘Pitchen met Passie’ van Paul Bierman en ben je klaar om op 18 november je idee voor publiek te pitchen.

Het initiatievencafé is maandag 18 november om 17:00 uur bij DeDAKKAS in Haarlem. Na de prijsuitreiking om 18:00 uur kan er vanaf 19:00 worden geborreld. Meer informatie kan je vinden op haarlem.nl.

Meer Haerlems Bodem? Lees dan het interview met de eigenaar Huijsing Books.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here