Goed voor elkaar! Haerlems Bodem richt zich liever op degenen waar wij een zwak en een groot respect voor hebben. Om wat ze doen, wie ze zijn en wat ze graag vertegenwoordigen. Omdat macht en status niets voor ons betekenen, stuurt Haerlems Bodem een vragenlijstje rond naar Haarlemmers die ertoe doen, omdat juist zij ons stadje maken tot wat het is; een fijne kleine forenzenstad waar het leuk is om te zijn.

Wie is Erik Timmerman?

“Erik Timmerman is Al Season samen met vrienden waar hij muziek mee maakt. Ik vind mezelf niet interessant. Voor mij is het meer van waarde als een paar mensen mijn muziek gaan beluisteren. facebook.com/al.season.music/.” 

Hoe gaat het met je en waar kennen we je van?
“Het gaat ondanks de huidige vreemde omstandigheden best goed en ik denk niet dat Haarlemmers mij ergens van kennen.”

Hoe kan Haerlems Bodem je helpen?
“Haerlems Bodem kan mij helpen door aandacht te besteden aan mijn muziek. Er is onlangs een debuutalbum verschenen. Verkrijgbaar bij het Wapen van Haarlem, Sounds en North End en te beluisteren via spotify.com.”

“Ik zelf ben niet interessant. Samen met vrienden ben ik Al Season. Wij maken muziek”

Erik Timmerman

Welke tips heb je om de verveling tegen te gaan? Literatuur-, muziek-, film-, tv- of sociale mediatips? Wat moeten we per se gehoord, gelezen of gezien hebben?
“Mijn tip is om een muziekinstrument proberen te bespelen. Luister vooral ook naar wat je er zelf van maakt.”

Wat doe je nu wat je anders nooit zou doen en wat vertik je juist nu?
“Ik zeg de gelegenheden af om samen met vrienden in dezelfde ruimte muziek te maken. Ik vertik het om angstig of gestrest te raken, want dat is heel slecht voor je immuunsysteem.” 

Wat wil je zeggen tegen familie, vrienden en bekenden?
“Let goed op, stel vragen, word desnoods boos of verdrietig, maar laat je niet bang maken.”

Fotograaf headerfoto: Al Season

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here