Vanaf 1 maart kan je weer belastingaangifte doen. Denk je nu: waar moet je beginnen, kan iemand mij hierbij helpen? Maak dan gebruik van gratis hulp door een afspraak te maken voor het spreekuur van de Formulierenbrigade van Dock Haarlem in de Bibliotheek Haarlem Centrum.

Gratis hulp

In de aangifteperiode kun je gratis hulp krijgen bij het invullen van je belastingaangifte. Maak vanaf 17 februari een afspraak voor het spreekuur van de Formulierenbrigade van Dock Haarlem. Tijdens je afspraak kan je al je vragen stellen over het invullen van je belastingaangifte. Maar ook als je meer wilt weten over aftrekposten of heffingskortingen. Het spreekuur is iedere maandag van 2 maart tot en met 18 mei, met uitzondering van 30 maart, 13 en 27 april van 9:30 uur tot 16:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum. 

Voorwaarden

Dit spreekuur is bedoeld voor mensen met een minder hoog inkomen, die zich geen belastingconsulent kunnen veroorloven. Daarom zijn er de volgende voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de gratis hulp:

  • Je woont in Haarlem of Zandvoort
  • Jouw jaarinkomen is niet hoger dan € 23.000 (alleenstaand) of € 31.000 (gehuwd/samenwonend)
  • Jouw vermogen is niet hoger dan € 30.360  (alleenstaand) of € 60.720 (gehuwd/samenwonend)
  • Je bent geen zelfstandige of zzp’er
  • Je moet geen ingewikkelde aangifte doen waarvoor gespecialiseerde fiscale kennis  nodig is
  • Je kunt niet terecht voor invulhulp bij je ouderenbond, vakbond of MEE-De Wering

Afspraak maken

Een afspraak kan je vanaf 17 februari tot en met 30 april maken. Het speciale telefoonnummer 023 – 543 60 45 is elke maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar tussen 9:30 uur en 12:00 uur.

Meer Haerlems Bodem? Bekijk hier het filmpje over een groot Haerlems mysterie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here