Aanstaande vrijdag gaat het dak van de Lichtfabriek er af tijdens de eerste editie van IN▼ITED! De oude fabriek biedt een spectaculair decor voor dit vernieuwende concept. Het allermooiste van dit alles is dat de eerste editie helemaal GRATIS is!

Waar de hedendaagse Dance scene wordt overspoeld door feesten waarbij de nadruk op pure commercie ligt, doet IN▼ITED dit totaal anders. Lekker eigenwijs en tegen de commerciële gedachten in is IN▼ITED een Dance feest. Of in de volksmond, EDM (Electronic Dance Music). Een concept dat zich richt op de totaal beleving en het  ‘in de watten leggen’ van de bezoeker. Geen dure entree, geen half afgemaakte stages, geen absurd hoge drank prijzen en geen slecht geluid… Wat dan wel?

IN▼ITED is een Dance concept op uitnodiging alleen, ontstaan uit de gedachte om vrienden en kennissen een onvergetelijke avond te bezorgen. Centraal staat dat iedereen totaal uit zijn dak kan gaan zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.Verwacht grote LED schermen, een mooie lichtshow, overweldigend geluid, grote stages, danseressen, geweldige DJ’s en uiteraard, doordat het invite only is, alleen maar leuke mensen! IN▼ITED biedt top of the bill entertainment en de eerste editie is dus GRATIS! Hiervoor moet je wel op de gastenlijst staan.

Hoe kom je op de gastenlijst?

– Heb je een invite gekregen via Facebook voor het event? Druk dan op de knop deelnemen. Staat je naam onder aanwezig, then you’re IN▼ITED.

– Heb je nog geen invite, maar gaan vrienden of kennissen wel? Vraag dan of zij je willen uitnodigen voor het event.

– Heb je wel een invite en wil je dat jouw vrienden ook meegaan? Dat kan! Het enige dat je moet doen, is het evenement via Facebook delen met je vrienden door ze uit te nodigen. Nu kunnen jullie allemaal genieten!

– Heb je van IN▼ITED gehoord, wil je erbij zijn maar niemand kan je uitnodigen? Wees creatief!

You’re IN▼ITED!

IN▼ITED_HAERLEMS_BODEM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here