[VIDEO] Groene Stoel lezing – Jasper Fleers ‘Duurzaamheid levert juist geld op!’

0
319

Ook bij festivals en evenementen staat duurzaamheid steeds meer centraal. Een positieve ontwikkeling die door veel bezoekers wordt gewaardeerd. De Gemeente Haarlem stimuleert graag Duurzame Evenementen. Op vrijdag 19 oktober vertelt Jasper Fleers tijdens de Groene Stoel lezing – in het Kweekcafé – je hier meer over. Check alvast de video voor een indruk. 

Jasper Fleers

Jasper Fleers ziet zichzelf als ‘commerciële hippie’. Er zijn al veel goede duurzame oplossingen en Jasper gelooft dat deze alleen nog op een positieve manier bij de juiste mensen onder de aandacht gebracht moet worden. Met de Groene Lobby verbindt hij mensen en ideeën met als doel de wereld sneller te verduurzamen. Als vrijwilliger bij Bevrijdingspop en met de Groene Lobby doet hij veel voor het verduurzamen van evenementen. Tijdens de Groene Stoel lezing vertelt hij je er van alles en meer over.

Duurzame Evenementen
Afgelopen zomer ging Haerlems Bodem langs bij de Honkbalweek Haarlem, Parksessies en Buitengewoon Kinderfestival om te zien wat zij doen om hun event zo duurzaam mogelijk te maken. Organisaties haken in op de trend om duurzamer te produceren en belangenpartijen juichen de ontwikkelingen toe. Er zijn verschillende partijen die ondersteuning en advies bieden ter bevordering van het duurzaam produceren van festivals en andere evenementen. Deze partijen hebben vaak kennis en connecties in huis om een festival klimaatneutraal te maken

Jasper Fleers
“Duurzaamheid hoeft geen geld te kosten, het levert juist geld op!” – Jasper Fleers

Groene Stoel lezing

De Groene Stoel lezingen worden georganiseerd door de gemeente en het Kweekcafé. De lezingen stimuleren tot duurzamer wonen, werken en leven. Eerdere Groene Stoel lezingen waren met Pim Lemmers, Virgil Bawits en Johannes Frolich. De eerstvolgende Groene Stoel Lezing is dus met Jasper Fleers van de Groene Lobby.

Groene Stoel lezing – Jasper Fleers
Datum: vrijdag 19 oktober
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inclusief drankje achteraf)
Locatie: Kweekcafé, Kleverlaan 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here