Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van, je raadt het al, Marcel. Op vrijdag 16 november vertelt Marcel Belt je hier meer over. Check alvast de video voor een indruk. 

Marcel’s Green Soap

Marcel Belt van Marcel’s Green Soap geeft op vrijdag 16 november een Groene Stoel lezing. Het idee van milieuvriendelijk schoonmaakmiddel is ontstaan, omdat Marcel het een onprettig idee vond dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest anders. En dan graag nog met een lekker geurtje. Zijn concept deelt Marcel graag met anderen!

Drie dochters, drie beloftes
De meeste fabrikanten van schoonmaakmiddelen hebben een laboratorium om producten te testen. Marcel heeft ook zoiets, namelijk: een huis met drie dochters. De dames zijn uitzonderlijk goed bedreven in het maken van rotzooi; er is altijd wel iets schoon te maken. Tegelijkertijd hebben ze een zeer uitgesproken smaak als het gaat om lekkere parfums. En als het om een schone wereld gaat zijn ze nóg bevlogener dan hun vader. Dat zijn dus ook de drie beloftes waar Marcel zich aan houdt, onder zachte dwang van drie jong-volwassenen: Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten.
Green Soap
Clean your home and save the planet
Marcel vond een zeepfabriek in Utrecht, en zo begon het avontuur: een schuur vol met Marcel’s Green Soap. Op het fietsje langs winkels om de schappen te vullen, en met hulp van zijn dochters de bestellingen van zijn webwinkel versturen. Milieuvriendelijke zeep die heel lekker ruikt: steeds meer mensen stapten over op Marcel’s Green Soap.

Groene Stoel lezing

De Groene Stoel lezingen worden georganiseerd door de gemeente en het Kweekcafé. De lezingen stimuleren tot duurzamer wonen, werken en leven. Eerdere Groene Stoel lezingen waren met Pim Lemmers, Virgil Bawits, Johannes Frolich en Jasper Fleers. De eerstvolgende Groene Stoel Lezing is dus met Marcel van Marcel’s Green Soap.

Groene Stoel lezing – Marcel’s Green Soap
Datum: vrijdag 16 november
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inclusief drankje achteraf)
Locatie: Kweekcafé, Kleverlaan 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here