O, dus de gemeenteraadsverkiezingen doen er serieus toe. O, zeg dat dan. Waarom ik jou, jou en jou nog niet eerder ben tegengekomen, tja, dat is mij een raadsel. Je wilt mijn stem? Prima, maar wat doe je om mensen ervan te overtuigen dat nota bene jij de beste lokale belangen behartigt waar ik baat bij kan hebben? Wat maakt jou mijn ideale volksvertegenwoordiger? What’s in it for me? Het Groot Horeca Verkiezingsfestival Haarlem op zondagmiddag 11 maart in 12 kroegen op en rondom de Grote Markt geeft zo goed als alle lokale lijsttrekkers de kans ons Haarlemmers ervan te overtuigen waarom hij/zij jouw stem verdient. “Hoe vind je eigenlijk zelf dat het tot nu toe gaat?”

Pittige pubtalks

Eigenlijk is elke goede kroeg een psychologisch adviesbureau.

Pittige gespreksleiders en moderators zullen partijen aan de tand voelen over de prioriteitenlijst zoals gepubliceerd op: https://haarlem.mijnstem.nl. Daarbij zullen ze zich afvragen of de gemeenteraad zich niet veel beter kan buigen over het vestigingsklimaat voor nieuwe bedrijvigheid en retail, over een verbeterde bereikbaarheid van de stad, over het binnenhalen van onderwijsinstellingen, van studenten in onze stad dan dat we blijven emmeren over het afschaffen van hondenbelasting, de sollicitatieplicht voor 55-plussers of het terugdraaien van drie extra stoeptegels aan de Dreef.

Visies delen tijdens Verkiezingsfestival

Tal van organisaties en instellingen zijn in de kroegen aanwezig om duidelijkheid te krijgen over de visie van verschillende partijen op cultuur, onderwijs, welzijn, veiligheid, economie, duurzaamheid en sociaal-maatschappelijke problematiek.

Zondag 11 maart

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het Groot Horeca Verkiezingsfestival Haarlem. Kom alvast in de stemming en meng je onder het genot van een biertje of wijntje in de discussie. Je bent van harte welkom op 11 maart van 14.00 tot 19.00 uur in De Blauwe Druif, Koops, Brinkman, Dutch Beer Bar, de Flapcan, het Wapen van Bloemendaal, Van Beinum, de Uiver, het Wapen van Bakenes, In den Uiver, de Lift en/of café Studio.

1 REACTIE

  1. Goed idee.
    Ik kwam er helaas laat achter en heb alleen de laatste bijenkomsten kunnen meemaken.

    Wat ik mij afvraag is, of dit initiatief ‘ goot horeca verkiezingsfestival’ ook door het Haarlems Dagblad is gecommuniceerd. Mogelijk wel, dan heb ik het gemist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here