Gewoon omdat het kan: guilty pleasures. Dit maal heeft de HB-redactie een illuster rijtje samengesteld met films die het schaamrood op je kaken veroorzaken, maar ja, ze zijn o zo lekker. Heb jij ook een guilty pleasure laat het dan weten. 

1. Sandra Reeb-Gruber: “Purple Rain. Because Prince just RULEZ!”

2. Peter van Heun: “Notting Hill, in elk mens schuilt toch een romanticus.”

3. Michael: “The Titanic. Groter, fabelachtiger en meeslepender dan welk liefdesverhaal dan ook.”

4. Loes: “Pretty Woman, net een sprookje.”

5. Heleen: “Burlesque. Het is superfout, maar ik heb hem echt al tien keer gekeken en vind hem nog steeds geweldig.”

6. René: “Top Secret: Te Flauw, maar wel tien grappen per seconden.”

7. Hans Palmboom: “Spongebob The Movie, fan geworden na een driedaagse Spongebobmarathon te hebben gekeken waarin hij in een aflevering aangeeft dat zijn favoriete gas mosterd is. TE FOUT 😅”

8. Laura Freeling: “Oké ik durf het bijna niet toe te geven maar Crossroads (film van Britney Spears) en 8 Mile (van Eminem).”

Reden: ik heb erg goede herinneringen aan de avondjes van vroeger dat ik met een paar vriendinnen een Britney- en Eminemavond heb gehouden. Stoned en wel gingen wij verkleed als deze artiesten (!) eerst voor elkaar die liedjes playbacken/optreden en daarna naar de Brinkman om die film te kijken. En nee, die foto’s van mij als Britney en Eminem gaan niet op Facebook!! 🤣🤘

9. Joris Krouwels: “Bloodsport met Jean Claude Van Damme. Ik probeer af en toe nog steeds m’n borstspieren te wippen als Bolo Yeung. Tevergeefs uiteraard.”

10. Rob Ouwerkerk: “Shaun the sheep, om 7 uur op de bank, met de kleinkiddoes.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here