Zaterdag 29 juni van 19:00 uur tot 23:00 uur strijden acht talentvolle bandjes in Patronaat voor prijzen tijdens Haarlem Amplified. Deze muziekwedstrijd is de nieuwste muziekavond van H’lem waarin talentvolle bands de mogelijkheid krijgen om een vette show neer te zetten op hét poppodium van Haarlem!

Haarlem Amplified 

‘Amplified’ is een competitie voor bandjes uit de regio Haarlem. Ieder half jaar krijgen Haarlemse bandjes de mogelijkheid om in Patronaat te strijden voor te gekke prijzen. De regels zijn simpel: je speelt livemuziek, bent tussen 12 en 19 jaar oud en speelt samen in een band in de regio van Haarlem.

Haarlem Amplified

Talentvolle jongeren

Tijdens de eerste editie van deze muzikale competitie vullen acht bands bestaande uit talentvolle jongeren tussen de 12 en 19 jaar de avond met prachtige, gevarieerde en authentieke muziek: van eigen werk tot covers. Aan het einde van de avond zal een professionele jury bepalen wie er met de prijzen vandoor gaat. Maar natuurlijk is het belangrijkste dat alle bands de mogelijkheid krijgen om een vette show neer te zetten op het poppodium van Haarlem!

Initiatiefnemers

Stichting 20-12 Talent is de organisatie die Haarlem Amplified bedacht heeft en is een initiatief van Daan Posthumus, Jack Wijs en Julian White. Samen spelen zij al een aantal jaar samen in een band en vonden dat er in Haarlem te weinig mogelijkheden waren voor bandjes om te spelen op een podium. Daarom bedachten zij in april 2018 Haarlem Amplified. Hiernaast hebben zij in 2019 eindexamen gedaan aan het Hageveld in Heemstede.

Ben jij bij de eerste editie van Haarlem Amplified? Bestel nu je kaarten! Kijk voor meer informatie op haarlemamplified.nl

Meer Haerlems Bodem? Lees hier het interview met piercingkoning Rob.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here