Wist je dat eten bestellen hartstikke lekker, gezond en nu ook bewust kan? Om de lancering te vieren geeft Haarlem-eet.nl 23 weken langs gratis maaltijden en 23 maaltijdvouchers t.w.v. €7,75 weg! Bekijk deze actie op de Facebook- of Instagrampagina van Haarlem-eet.nl (Facebook: Haarlem-eet.nl Instagram: @haarlem-eet) 

Haarlem-eet.nl leuk, gezond en bewust

Haarlem-eet.nl is opgezet door een groep enthousiaste ondernemers. Er was veel onvrede over de torenhoge kosten die grote eten bestelsites rekenen voor elke geplaatste bestelling. Het doel is om de horecasector weer leuk, gezond en bewust te maken. 

Lage en vaste commissies zorgen voor een eerlijke boterham voor lokale restauranthouders. Dat verschil proef en zie je terug in de lagere prijs! Horecaondernemers hopen dat op termijn iedereen overstapt op Haarlem-eet.nl. “Dat scheelt voor ons op jaarbasis namelijk enorm veel geld, geld dat wij liever steken in betere producten, goed materiaal, gratis extra’s voor klanten en in ons personeel!”, aldus een lokale restauranthouder die moeite heeft het hoofd boven water te houden.

De komende periode zal je regelmatig nieuwe restaurants op de website zien verschijnen. Achter de schermen wordt druk gewerkt om alle restaurants aan te sluiten op Haarlem-eet.nl. Mocht jij nog een restaurant kennen dat nog niet aangesloten is dan kun je altijd een berichtje sturen. 

Volg Haarlem-eet.nl op Facebook en Instagram (@haarlem-eet) voor de nieuwste updates en kortingsacties. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvang je wekelijks de lekkerste, goedkoopste en leukste actie deals in je mailbox!

Haarlem-eet.nl maakt eten bestellen weer leuk, eerlijk en bewust!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here