In het weekend van 26 en 27 februari hebben er in de binnenstad meerdere incidenten plaatsgevonden. Na de mishandeling in Eindhoven lijkt het erop dat wij Haarlemmers geënthousiasmeerd zijn, of ligt het aan de media?

Kruisbrug

Wat het meest aansluit op het incident in Eindhoven gebeurde in de avond zaterdag 26januari. Een jongeman die over de kruisbrug reed werd plotseling van zijn fiets getrokken en door zes jongens mishandeld. De man liep diverse kneuzingen op van dit trapfestijn, waarna de 6 helden ook nog zijn fiets onderhanden namen en op het ijs gooide. De politie wil graag weten of er getuigen zijn, heb je iets gezien neem contact op met de politie via 0900-8844.

Kleine Houstraat

Rond de zelfde tijd als de mishandeling, vond er ook een gevecht plaats in een café in de Kleine Houtstraat. Drie mannen zouden slaags zijn geraakt zijn met twee bezoekers. Na de vechtpartij werd buiten het reclame bord van de horeca instelling ook nog kapot gemaakt. Gelukkig is dit drietal (17, 20 en 21 jaar) in de Kleine Houtstraat door de politie aangehouden.

Zijlzingel

Na deze helse nacht was de politie nog niet klaar. Op zondagmorgen rond 05:00 werden er twee Hoofddorpers (20 en 22 jaar) aangehouden voor openlijke geweldpleging. In een horecagelegenheid op de Zijlsingel zou het duo vermoedelijk een man hebben geslagen. Buiten kwam het weer tot een confrontatie waarna het slachtoffer is gevlucht, met de twee Hoofddorpers op de hielen.

In de Ruychaverstraat ontstond wederom een confrontatie, waarbij gelukkig de politie arriveerde om het tweetal in te rekenen.
 

Is het toeval?
Is het de media die deze zaken uitlicht waardoor het een overdaad aan geweldsmisdrijven wordt? Of was dit alles een slechte samenloop van omstandigheden? Onze mening is een combinatie van beide.  Toch wilden we deze berichtgeving doen omdat de daders van de mishandeling gepakt moeten worden. Geef je mening hieronder en deel dit met je vrienden. Wij gaan weer op onder zoek uit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here