Wat een feest was het vorig jaar. Zo goed zelfs dat Haarlems Jazz & More 2014 een dag extra heeft gekregen. Van 3 naar 4 dagen! Van 13 tot en met 16 augustus staan de Grote markt, het Nieuwe Kerksplein, het Klokhuisplein, de Oude Groenmarkt en Proveniersplein in het teken van Jazz, Soul, Blues en Funk tijdens het grootste gratis jazzfestival van Europa. 

Het extra podium zal komen te staan op het Proveniersplein en krijgt een blues line-up. Net als vorige edities heeft de organisatie het open karakter weten te behouden: de podia zijn niet afgezet met hekken en toegangspoorten, zodat bezoekers zich – zonder toegangsbewijs – vrij door de binnenstad kunnen bewegen. Bovendien blijft het festival op alle podia en alle dagen gratis. De verdere line-up van Haarlem Jazz & More 2014 is inmiddels ook bekend gemaakt. Onder andere Niels Geusebroek, Gare du Nord, Dennis van der Geest, Sabrina Starke, CeCe Peniston, Postmen, Gabriel Rios en Eva Simons staan van 13 tot en met 16 augustus op de Grote Markt. Op het Nieuwe Kerksplein staan Shirma Rouse, Benjamin Herman Trio ft. Daniel von Piekartz, Michiel Borstlap en Oleta Adams met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Met Haerlems Bodem zullen we dit jaar wederom een selectie maken uit de vele optredens. Fantastische gevestigde artiesten of juist die ene opkomende band, houdt de site en facebook in de gaten vanaf 13 augustus staat Haarlem in het teken van Haarlem Jazz & More 2014! Bekijk hier het hele programma van Haarlem Jazz & More 2014 en voor een sfeerimpressie van 2013 bekijk je het filmpje.

Welke artiest ga jij zeker zien tijdens Haarlem Jazz & More 2014, drop het in de comments!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here