Club Stalker, Veerplas festival en Patronaat slaan de handen ineen om talentvolle lokale dj’s het publiek te geven dat ze verdienen. Haerlems Bodem is benieuwd welke Haarlemmer de stoute schoenen aantrekt en zijn of haar mixtape inlevert!

Haarlem zoekt een Resident dj voor het jaar 2018! Wil jij met de zon op je bol op Veerplas Festival draaien, in Patronaat openen voor dj legende Dr. Lektroluv en diep in de nacht de laatste plaat op kunnen zetten in Nederlands oudste nachtclub de Stalker?
Ja? Natuurlijk ja! Lees dan gauw verder wat je daarvoor moet doen.

Dromen zijn niet langer bedrog

Dit kan de kickstart van je carrière als dj zijn, wie weet vlieg je straks misschien wel de wereld wel over met in je broekzak de USB stick waar het allemaal mee begon. Tegelijkertijd helpen de drie organisaties een handje mee met het bouwen aan de elektronische scene van de stad, want wie wordt er nu niet gelukkig van een goed feestje!? Interesse gewekt? Bekijk en volg het evenement op Facebook.

Wat moet je doen?

Ben je er klaar voor om ontdekt te worden? Start dan nu met het maken van je beste mixtape ooit! Zet deze op soundcloud en stuur je meesterwerk dan uiterlijk vóór 19 januari naar haarlemresident@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here