Wil je als vrijwilliger aan de slag bij een museum of zoek je iemand die met je mee gaat naar een mooie expositie? Kom dan zaterdag 14 september naar Haarlem Sámen! In het kader van de Open Monumentendag staat het informatiepunt van BUUV en Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving helemaal in het teken van Kunst & Cultuur.

Haarlem Sámen! is niet alleen

Medewerkers vertellen je graag over alle mogelijkheden die er zijn als je vrijwilligerswerk zoekt in de culturele sector. Op de vacaturewand vind je alle vacatures bij verschillende musea en culturele instellingen maar ook vraag en aanbod bij BUUV die met kunst en cultuur te maken hebben. Bijvoorbeeld een oproep van een BUUV die een andere BUUV zoekt om mee naar een mooie expositie te gaan of juist een BUUV die zich aanbiedt om met iemand anders een hofjestocht door Haarlem te lopen.

Datum en tijd: zaterdag 14 september van 13 tot 17 uur

Locatie: Haarlem Sámen!, Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem.

Kun je niet wachten en wil je vast kijken wat er allemaal te doen is in de culturele sector? Ga dan naar de website haarlem.buuv.nu of naar de website van Vrijwilligerscentrum Haarlem omgeving haarlemvoorelkaar.nl.

Meer Haerlems Bodem? Check hier Lakshmi die vertelt over haar Haarlemse held.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here