Zaterdag 9 juni a.s vindt de Haarlem Shoppingnight 2018 plaats. Haarlem staat die avond van 18:00 uur tot 00:00 uur in het teken van shoppen! Winkeliers pakken flink uit. Hoge kortingen, muziek, theater, hapjes en drankjes. Er is genoeg te zien en te beleven in de binnenstad van Haarlem. Speciaal voor alle bezoekers wordt de rode loper wordt door heel de binnenstad uitgerold.

Haarlem Shoppingnight 2018

Om 18:00 uur start de Haarlem Shoppingnight 2018, powered by Rabobank Haarlem en Omstreken. De grote houtstraat wordt feestelijk aangekleed. Om 19:00 uur start een modeshow van verschillende winkels onder begeleiding van een ‘Tuk Tuk DJ’. Ter hoogte van de Grote Houtstraat 139 start een modeshow die door de gehele binnenstad zal gaan. De Schagchelstraat wordt omgetoverd tot een FOODCOURT met verschillende eetgelegenheden van tapas tot zoete lekkernijen.

Gouden Straatjes
Tijdens de Haarlem Shoppingnight worden de Gouden Straatjes extra uitgelicht. Om 19:00 uur wordt op de hoek van de Warmoesstraat en de Anegang door burgemeester Jos Wienen de eerste Gouden Straatjes gevelsteen opgehangen. 
Op de Grote Markt start om 19:00 uur de Ibiza markt met kramen gevuld met fashion, beauty, lifestyle en kunst. Tevens zijn er ookeen aantal foodtrucks en is er een wijnbar aanwezig. Dit alles onder begeleiding van live muziek!

Haarlem Shoppingnight 2018

Eigen Acties
Winkels organiseren eigen acties zoals de Apple store in de Grote Houstraat. Je kunt hier kennis maken met Today At Apple. Voor de deur van de Apple store in de Grote Houtstraat worden er verschillende trampoline sportlessen aangeboden, binnen kun je live portraits maken, je kunt mee doen met de game contest en er is van alles te beleven op het gebied van muziek zoals dj sessies en op verschillende momenten wordt er een silent disco gehouden. Bij Drifter (hoek Botermarkt – Gierstraat) wordt een special pre-party georganiseerd voor Ajuma Summer Festival. Verwacht Ajuma’s famous bites, Damrak Gin & Tonics, natuurlijk de mogelijkheid om een kaartje te scoren en dat alles ondersteund door de lekker tunes DJ PCM! 

Check voor de laatste acties van de winkels en aanvulling op het programma: https://www.facebook.com/HaarlemShoppingNight/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here