Haarlems GOUD: Gouden Boeken

0
221

Gouden Boeken is een kunst- en cultuurproject voor mensen die meer uit hun leven willen halen. Onder begeleiding van Eva Durlacher werkten ouderen acht weken met creatieve teken- en schrijfavonden aan een eigen getekend levensboek. Want, elk leven is het waard om gezien en gehoord te worden.

Initiatiefnemer Haarlems GOUD: Gouden boeken

Eva Durlacher is Kunstenaar en initiatiefnemer van het project Gouden boeken. Eva: “Het resultaat van Gouden Boeken is een document van onschatbare waarde. Bijzondere momenten worden op een originele manier herinnert. De persoonlijke boeken brengen gesprekken op gang tussen familieleden, met kinderen vrienden. Het gedeelde verleden en de herinneringen daaraan scheppen een band, die sterker is dan oude meningsverschillen. Het is mooi om na te kunnen laten wat je wil vertellen, uitdrukken, getuigenis geven van wat belangrijk voor je is. Het persoonlijke Gouden Boek is een nalatenschap van sfeer, gevoel, verhaal en beeld.”

Meer informatie vind je op Haarlemsgoud.nl en voor nog meer Haerlems Bodem check je hier de nieuwste HB podcast politics met Marie–Thérèse Meijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here