Sociëteit Vereeniging en Netwerk BTB gaan hun borrels samensmelten tot de Haarlemse Businessborrel. Vrijdag 9 februari is de kick-off van de eerste borrel en vanaf dat moment vindt er iedere tweede vrijdag van de maand een BusinessBorrel plaats.

De Haarlemse BusinessBorrel

Zowel de borrels van Netwerk BTB en die van de Sociëteit Vereeniging werden goed bezocht, maar door deze samenwerking en focus op ondernemers moet deze borrel dé ultieme plek worden waar je als ondernemer in 2018 bij wil zijn. Met de parkeergarage Raaks heel dichtbij is het verleidelijk om met de auto te gaan, maar de Sociëteit ligt zo centraal dat het natuurlijk verstandiger is om toch op de fiets te komen.

BusinessBorrel
Naast deze twee organisaties zijn Daniel Andriesen van Netwerk BTB en Marco Mok van de Sociëteit Vereeniging nog in gesprek met andere netwerkclubs, om ook aan te sluiten bij dit mooie initiatief.

Muzikale omlijsting

Allround DJ FlexyFrank zorgt voor de muzikale omlijsting en programmeert daarnaast iedere editie een live optreden. Op de kick-off zijn dit The Buccaneers! Dit is een enthousiaste groep muzikanten die hun favoriete nummers in een eigen jasje stoppen. Bij een optreden van The Buccaneers kan zowel gedanst, als ademloos geluisterd worden.

De Haarlemse BusinessBorrel Kick-off op 9 februari...
Buccaneers zorgen voor muzikale omlijsting…

Cruciale info

Iedere tweede vrijdag van de maand: 9 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni en 13 juli 2018 een Haarlemse BusinessBorrel.

Aanvang: 17:30 uur tot 22:00 uur
Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem
Info en updates: www.Facebook.com/SocieteitVereeniging
Website: www.societeitVereeniging.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here