Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? De vijfde editie van de Haarlemse Ondernemers Prijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen. Wie volgt Paul Hoefsloot (foto boven) van JP Haarlem Delivery op als de beste Haarlemse ondernemer?

Haarlemse Ondernemers Prijs 2018

De zes ondernemers die genomineerd zijn voor de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018 zijn bekend: Charley Beerman (SalesQ), Marcel Belt (The Green Soap Company), David Jonkers (Bright River), Dennis Schuivens (Mergent), Mireille van der Sprong (Bellamy Gallery / Sprong) en Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling). Deze zes Haarlemse ondernemers zijn door de jury geselecteerd uit 9 kandidaten. Zij zullen op dinsdag 6 maart mee doen aan de pitchbijeenkomst. Elk van hen krijgt dan de kans om de jury te overtuigen van zijn/haar ondernemerskwaliteiten, daarna kiest de jury uit deze zes de drie finalisten die in de weken daarna flink voorbereid zullen worden. Uiteindelijk zullen zij op maandag 9 april mee doen aan de grote finale-avond in de Lichtfabriek en meedingen naar de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018.

jury Haarlemse Ondernemers Prijs 2018

Selectiecriteria

De jury heeft een aantal selectiecriteria: Hij/zij moet een inspirerend voorbeeld zijn voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en moeten een ondernemer zijn waar Haarlem trots op kan zijn. De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs wil ondernemers, ondernemerschap en Haarlems als ondernemersstad in de picture plaatsen. Dit is de vijfde editie, ondersteund door 35 partners (profit en non-profit). Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via www.haarlemseondernemersprijs.nl 

Haarlemse Ondernemers Prijs 2018

Initiatief & organisatie

Het initiatief voor de Haarlemse Ondernemers Prijs is genomen door de Haarlemse ondernemer Rob Wieleman ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Kennemer Business zakennetwerk. Hij is ook verantwoordelijk voor de wedstrijdorganisatie en voor de productie van de finale-avond.  De jurering binnen de Haarlemse Ondernemers Prijs ligt geheel bij de deskundige, onafhankelijke ondernemersjury. Met de grote en groeiende groep partners (bedrijven, ondernemers, ondernemersorganisaties, overheid en onderwijs) is de wedstrijd echt Van en voor ondernemend Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here