Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? Wie gaat topondernemer David Jonkers (2018) en zijn voorgangers Michael Hagen (2014), Tim Várdy (2015), Erwin Miedema (2016) en Paul Hoefsloot (2017) opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs in 2019?

Meld je nu aan

De zesde editie van de ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen. Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden en iedereen kan een tip over een topondernemer indienen. En zelfs geheime tips over mogelijke kandidaten zijn welkom! Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt. De wedstrijd wordt beslist in de grote finale-avond op maandag 8 april in de Lichtfabriek.

Haarlemse Ondernemers Prijs 2019

Het begin van de HOP

De Haarlemse Ondernemers Prijs werd voor het eerst uitgereikt in 2014. Haarlemse ondernemer Rob Wieleman nam hiervoor het initiatief. Nu, zes jaar later, is Wieleman nog steeds verbonden aan de ondernemersprijs als organisator en producent van de finale-avond. De winnaar van de HOP wordt altijd gekozen door de onafhankelijke en deskundige ondernemersjury.

Wedstrijdcriteria en jury

Er is een aantal criteria waaraan jouw bedrijf moet voldoen. Zo moet de onderneming ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel. Ook is jouw jouw bedrijf gevestigd in Haarlem, aantoonbaar gezond en van onbesproken gedrag. Voor alle wedstrijdcriteria check deze link.
De jury bestaat volledig uit Haarlemse ondernemers. Niet voor niets wordt de HOP een prijs ‘van en voor ondernemend Haarlem’ genoemd. De ondernemende jury heeft de taak om de kandidaten zelfstandig te toetsen op verschillende criteria. Dit jaar zal de jury bestaan uit Pieter van der Spek (juryvoorzitter), Masha Vos, Chris Denneboom, Matthijs Ariëns, Ray Goossens, Mildred Hofkes en David Jonkers (winnaar 2018).

Winnares Haarlemse Ondernemers Prijs 2019?

Valt je iets op aan het rijtje winnaars? Alle vorige edities zijn gewonnen door mannen. Zal de zesde editie dan gewonnen worden door een vrouw? Ondernemende vrouwen van Haarlem, geef je op voor de Haarlemse Ondernemers Prijs! Opgeven kan via de website van haarlemseondernemersprijs. Mailen kan naar info@haarlemseondernemersprijs.nl, voor telefonisch contact bel of app contactpersoon Rob Wieleman op 06 46 19 58 28.

Meer ondernemersnieuws op HB? Check dit bericht over batterijeninzameling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here