De drie finalisten van de Haarlemse Ondernemers Prijs zijn bekend. De drie kandidaten zullen het tegen elkaar opnemen op 9 april in de Lichtfabriek. Daar wordt bepaald welke ondernemer zichzelf beste ondernemer van het jaar in Haarlem mag noemen. 

Haarlemse Ondernemers Prijs 2018

Marcel Belt (The Green Soap Company), David Jonkers (Bright River) en Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling) worden concurrenten en gaan strijden voor de hoofdprijs. De komende weken zijn ze druk met: bedrijfsbezoeken van de jury, financiële checks, het opnemen van een interviewfilm en natuurlijk met hun presentaties tijdens de finale. De onafhankelijke ondernemersjury onder voorzitterschap van Pieter van der Spek moest na de spannende pitches kiezen uit de genomineerde ondernemers. Stuk voor stuk ondernemers waar de stad trots op kan zijn en die trots zijn op Haarlem als ondernemersstad.

Haarlemse Ondernemers Prijs
“Dit zijn de drie HOP-finalisten van dit jaar, v.l.n.r. Henri Stoelman, Marcel Belt en David Jonkers (foto: Judith Buijze-Cappon).”

Vijfde editie

De ondernemerswedstrijd kent alweer haar vijfde editie. De HOP wordt volop ondersteund door een grote groep vooraanstaande bedrijven, dertien ondernemersverenigingen, Gemeente Haarlem, ROC NOVA College en Haarlem Marketing. Belangrijke selectiecriteria bij dé ondernemerswedstrijd van en voor Haarlem zijn: een inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die trots is op vestigingsplaats Haarlem. De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs wil ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture plaatsen. Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here