Haarlemse studenten maken promo filmpje om jongeren naar onze stad te trekken

0
2270
Er zijn veel Haarlemse studenten, maar er is relatief een laag percentage dat daadwerkelijk in de stad woont. De studenten wonen liever buiten Haarlem omdat het uitgaan daar leuker is, bijvoorbeeld Amsterdam. Daarom heeft Creatix Populus een promofilmpje gemaakt om (nieuwe) studenten te laten zien wat Haarlem allemaal te bieden heeft. 

Haarlemse studenten

De studentenvereniging toont in het filmpje verschillende activiteiten. Zij hopen dat er hierdoor meer studenten naar Haarlem komen om leuke dingen te doen en niet meteen na het laatste hoorcollege op trein naar huis stappen. De video is gemaakt door een groepje studenten van het leerwerk-bedrijf Rookie Entertainment (dit valt onder InHolland). Media en entertainment management studenten krijgen in het tweede jaar te maken met dit leerwerk-bedrijf. Een half jaar lang runnen studenten hun eigen bedrijfje in de branche die zij hebben gekozen (muziek, evenementen of tv). Tijdens deze periode doen studenten echte dingen: ze organiseren hun eigen studentenfeesten en de tv-studenten maken hun eigen tv format. De studenten krijgen ook de taak om externe opdrachten te doen voor echte bedrijven, zo ook onze vereniging en INHolland. De vereniging heeft al haar leden benaderd die het vorige half jaar Rookie deden. Het tv team, hun bedrijfje heette Bromotion en de vereniging hebben samen de video gemaakt als opdracht voor Rookie periode.
 Haarlemse studenten

Promotiefilmpje

In de afgelopen maanden zijn leden van Studievereniging Creatrix Populus en INHolland Haarlem bezig geweest om een mooi promotiefilmpje te maken van Haarlem als Studentenstad. Het filmpje neemt je mee in het leven van een Haarlemse student en laat zien wat er zoal mogelijk is in Haarlem. Alles is voor en door studenten gemaakt.

Doormiddel van het filmpje willen zij aankomende én huidige studenten laten zien wat Haarlem te bieden heeft en zij hopen hiermee de stad nog aantrekkelijker te maken voor de studenten.

 

BewarenBewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here