We hebben goed nieuws en beter nieuws… Oke, eerst het goede nieuws: Vanaf vandaag zal Haerlems Bodem gaan samenwerken met de Haarlemsepopscene.nl!

Voor wie onder een steen geleefd heeft, dat is het platform voor meer geschrijf over muzikanten (en optredens) uit Haarlem en omstreken. Door deze samenwerking kunnen de Haarlemsepopscene en Haerlems Bodem hierdoor meer nieuws brengen en dat is wat wij willen. Jullie toch ook?

Nu het nieuws dat nog beter is dan het bovenstaande; je kunt namelijk zelf een bijdrage leveren aan de Haarlemsepopscene en Haerlems Bodem. Iedereen die wil schrijven, mag schrijven voor de Haarlemsepopscene en mogen dus zijn of haar artikelen online plaatsen. De artikelen worden doorgestuurd naar Haerlems Bodem en ook op ons kanaal geplaatst. Haerlems Bodem houdt wel, te alle tijden, de eindregie in handen. Het kan dus zijn dat je artikel hier en daar wat aangepast wordt.

Dus recensenten, schrijvers, muziekliefhebber, muziekhaters en alles in between: meld je aan bij info@haarlemsepopscene.nl en deel je mening. Uiteraard is dit niet beperkt tot Haarlemmers, iedereen uit de regio Zuid-Kennemerland mag mee doen. Ken jij iemand die lekker kan pennen en goed zijn mening weet over te brengen? Tag die persoon hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here