De Kunstlijn vindt zichzelf continu opnieuw uit. Omdat Haerlems Bodem altijd een voorstander is van innovatief denken en toffe projecten, is daarom besloten een samenwerking aan te gaan waarbij we elkaar versterken op het gebied van online content over kunst en cultuur. Na 31 jaar kunnen kunstenaars uit de regio Haarlem zich niet alleen meer laten zien tijdens het succesvolle kunstevenement in november, maar gedurende het hele jaar. Haerlems Bodem gaat daar het hele jaar door bij helpen met de toffe content die je van ons gewend bent.

Samenwerken

Kunstlijn Haarlem gaat daarnaast ook samenwerken met het Kunst centrum Haarlem. De nieuwe samenwerkingen passen volledig bij de vernieuwingen die de Kunstlijn momenteel doormaakt. Kunst centrum Haarlem toont dit jaar de overzichtstentoonstelling en vormt daarmee het centrale vertrekpunt van de Kunstlijn, die plaatsvindt op 3, 4 en 5 november 2017.

Kunstlijn

Centrale Tentoonstelling

Nieuw is dat de centrale tentoonstelling al een week voor het Kunstlijn-weekeinde opent en tot twee weken na het evenement doorloopt. Bezoekers hebben hierdoor alle gelegenheid zich goed te verdiepen in het Kunstlijn-aanbod. Kunst centrum Haarlem is verheugd dit jaar de centrale tentoonstelling, met miniatuurwerkjes van deelnemende kunstenaars, te kunnen presenteren. Het is een mooie gelegenheid om het brede publiek, dat de Kunstlijn op de been brengt, te laten kennismaken met haar uitgebreide aanbod aan kunst en design.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here