Elke week zullen wij op woensdag een foto plaatsen van een outfit, die is samengesteld door een vintage store uit Haarlem. De winkels die meedoen zijn:

– The Irrational Library
– Stijlloods
– Via Mi

Vorige week was het de beurt aan Via Mi, onderaan het artikel stond geschreven dat wij een verassing hadden voor deze week. En dat klopt! Want wie verzorgt deze week de Vintage Outfit, niemand minder dan: Haerlems Bodem zelf!

Voor onze vrienden, kennissen en relaties is het geen geheim dat Haerlems Bodem er graag ‘dandy’ uitziet. Daarom leek het ons leuk, om voor deze editie, zelf iets samen te stellen. Hierna zullen de vintage stores het weer overnemen, met in de laatste week van de maand een verassing!

Aan deze stijl kan je Haerlems Bodem herkennen:

Bow tie, dubbele-manchetten en brogues zeggen: Ja, dit draag ik… What about it?! Een retro blazer met visgraat boven bordeaux kleurige chino’s laat zien dat je weet waar je mee bezig bent.

HBoutfit3

Wel is hierbij één punt van groot belang; is het geen self-tie-bow-tie, dan is het niets waard! Een echte man weet hoe hij zich moet kleden en verzorgen, dit betekend dus ook het strikken van een bow tie. Een outfit als dit kan niet gedragen worden als je twijfelt. Durf je het niet aan? Kies dan een leuke paspop uit en koop ‘m de kleren van het lijf.

Voor de oplettende lezer: er zijn inderdaad maar 3 vintage stores die mee doen. Elke 4e week van de maand willen wij iemand anders de kans geven een leuke outfit samen te stellen. Volgende week krijgen we weer een frisse outfit van Stijlloods. Wil je zeker weten dat je het niet mist? Like dan onze Facebook en blijf op de hoogte!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here