Haerlems Bodems groeit hard. Zó hard dat we nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben  veel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Haarlem te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.

Haerlems Bodem
Dagelijks brengt Haerlems Bodem nieuws, actualiteiten en achtergronden naar de inwoners van de regio Haarlem. Daarbij kunnen we alle hulp gebruiken dus zijn we op zoek naar jou. Naar mensen met dezelfde visie, motivatie en skills. Jonge en vlotte durfallen die van aanpakken weten. Uiteraard biedt Haerlems Bodem steun en werk je altijd samen met anderen. Dus kun jij schrijven, fotograferen, video’s maken of ben een dijk van een ontwerper en wil je jouw creatieve skills ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

promo-redactieleden-foto-hb-18Vrijwillig
Als je solliciteert bij Haerlems Bodem dan gaat het om een vrijwillige functie. We geven je de ruimte om een portfolio op te bouwen, ervaring op te doen in journalistiek, fotografie, videografie en online media. Daarbij helpen we je bij het creëren van een sterk netwerk. We werken aan toffe nieuwe producten en ieders input en ideeën zijn welkom. Een keer per maand hebben we redactievergadering, waarbij er overlegd wordt wie met welke items aan de slag gaat. Hierbij is jouw input van onschatbare waarde.

promo-redactieledenvideo-hb-7

Wie zoeken we?
Heb jij affiniteit met of wil je je gewoonweg verdiepen in één van de categorieën van Haerlems Bodem dan is dit je kans. Heb je het graag over Haarlem, kunst & cultuur, muziek, lifestyle, uitgaan of ondernemen dan bieden wij jou de ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Concreet zijn we op zoek naar:

Schrijvers: geef je graag je mening, vraag jij mensen het hemd van het lijf en kun je dit goed verwoorden? Dan zijn we zeker op zoek naar jou. Kun jij kort maar krachtig verslag doen van een event of concert, dan sturen we je er graag naar toe.

Fotografen: nooit van huis zonder camera en altijd op zoek naar het juiste plaatje? Dan ben jij wie we zoeken. Ga op pad naar evenementen en concerten voor strakke reportages. Maar je mag ook aan de slag met de juiste portretten voor bij een interview.

Videomakers: interviews, promo’s, aftermovies of hele commercials. Wil jij aan de slag met video, dan kan dat. We hebben een aantal vaste items die we maken en willen uitbreiden naar meer video’s. Van concept en opnames tot aan de edit ben je betrokken.

Ontwerpers: maak jij de volgende poster voor Haerlems Bodem? Ben jij iemand die zijn of haar ontwerp-skills wil koppelen aan Haerlems Bodem, dan krijg hiervoor veel creative vrijheid. We zijn op zoek naar mensen die weten hoe vormgeving werkt en uit de voeten kan met Illustrator, Indesign en Photoshop.

promo-redactieleden-grafisch-hb-16

Wat bieden we?

  • Een sterk en enthousiast team
  • Ruimte om je portfolio uit te breiden
  • Je netwerk vergroten
  • Creatieve vrijheid
  • Exclusieve toegang tot evenementen en activiteiten
  • Samenwerken met de verschillende disciplines (oa foto, video) van Haerlems Bodem
  • Ruimte om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen
  • Professionals die je helpen
  • Betrokkenheid bij alles wat er in en om Haarlem gebeurt

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en word je daar enthousiast van? Stuur dan voor zaterdag 7 januari een motivatiebrief naar info@haerlemsbodem.nl. Na 7 januari krijgt iedereen bericht en word je wellicht uitgenodigd voor een gesprek. We kijken uit naar jullie enthousiaste reacties!

Heb je een vraag over werken bij Haerlems Bodem, mail naar info@haerlemsbodem.nl of vul het contactformulier in.  Acquisitie op basis van openstaande vacatures wordt niet geapprecieerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here