Wie op vrijdagavond 25 oktober de binnenstad van Haarlem bezoekt, loopt grote kans een slenterende massa zombies, vampiers en uitgedoste griezels tegen het lijf te lopen. Voor de derde keer vindt de Haarlem Halloween Parade plaats, een optocht door het centrum van Haarlem.

Halloween parade

Nog meer griezelige acts…

“De Parade begon drie jaar geleden min of meer als een grap. De organisatie was benieuwd wat er zou gebeuren als ze met een groep vrienden in Halloween outfit zouden verzamelen op de Grote Markt en een optocht houden. “Dat bleek geen gek idee te zijn,” aldus aldus Bob Wisman, organisator van Haarlem Halloween parade. Niet alleen de bezoekers van het gelijknamige feest, maar ook liefhebbers van Halloween en nieuwsgierige ouders met kinderen kwamen op de parade af. “En dit jaar hebben we nog meer griezelige acts geboekt om de parade nog spannender te maken.”

Wanneer vindt de Halloween parade plaats?

De parade start om 20:30 uur vanaf de Grote Markt en zal via een route door de binnenstad langzaam richting Patronaat bewegen waar het grote Haarlem Halloween feest zal plaatsvinden. Er wordt daar groots uitgepakt, met DJ’s en acts verdeeld over twee zalen. In de grote zaal, met de naam ‘The Graveyard’, veel hitjes, dance & house. In ‘The Dungeon’ is er Silent Disco. Omdat Halloween een feest van de nacht is kun je tot 4 uur doorfeesten. Deelname aan de parade is gratis, maar verkleden is verplicht. Kaarten voor Haarlem Halloween in Patronaat zijn verkrijgbaar vanaf
€ 15,- via de website haarlemhalloween.nl

Meer HB? Lees hier over Merol in Patronaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here