Harlem Shuffle Festival

0
79

Harlem Shuffle festival. Geen gedoodverfde grote namen, maar wel nieuwe muzikale beloftes. De muziek staat op shuffle, dus laat je lekker verrassen. Gepresenteerd door Patronaat en Houtfestival, brengt Harlem Shuffle Festival een mengelmoes van actuele muziek van hoogstaande kwaliteit. Zoals je het ook van de voorgaande edities gewend bent worden nationale en internationale singer-songwriters, rock n roll en hiphop acts door elkaar gehusseld voor een avontuurlijke middag en avond in de Haarlemmerhout. Haerlems Bodem was er bij voor een indruk.

Haarlem Shuffle Festival 2015
Het mooie van deze editie van Haarlem Shuffle Festival is dat de organisatie verschillende partijen uit de stad gevraagd heeft een bijdrage te leveren aan deze editie. Zo hosten de mannen van Geertruida, Voortuin en The Irrational Library een podium genaamd ‘Blijf Thuis’. Niet doen natuurlijk, want het beloofd een mooie mix te worden van muziek, literatuur, bands en poëzie. Minor Operation Bookings presenteert een keihard podium met een diverse line-up van jonge en oude bands uit binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er bijdrages van de Haarlemse Popscene, Parksessies, Je Suis Energy en Café de Vijfhoek. Wat er precies allemaal gaat gebeuren, houden wij geheim, maar het wordt tof. Kom naar Harlem Shuffle Festival en ervaar het zelf.

Haerlems Bodem was aanwezig en leverde zijn bijdrage door zowel voor als achter de schermen verslag te doen.

Line-up Harlem Shuffle Festival
Een mengelmoes van hoogstaande kwaliteit dat is duidelijk. Meer gaan we er eigenlijk ook niet over zeggen. Alle bands en artiesten die op Harlem Shuffle Festival spelen zijn gewoon goed. Laat je verrassen door Akwasi, Afterpartees, Bombay, Sevdaliza, the Indien, The Coathangers (USA), As Elephants Are (UK), Chrome Brulée (B), Lakshmi en KrakersIJland & The Locomotives. Meer informatie over de line-up van Harlem Shuffle Festival via de site van Patronaat. Haerlems Bodem heeft zin in dit feestje! We trappen de zomer nu echt af en gaan er vanuit dat je er bij bent!

Harlem Shuffle Festival | Zaterdag 20 juni 2015 | 15:00 – 00:00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here