Voor goede live muziek en openbare jamsessies kun je op de donderdagavond terecht in het sfeervolle Hart Café aan de Kleine Houtweg 18. Vanaf 20.30 uur barst het daar vrijwel wekelijks los en kunnen liefhebbers van jazz, blues, pop en singer-songwriter luisteren onder het genot van een drankje én meespelen. Toegang is gratis!

De plek voor jong talent én ervaren musici

Hart Café

Tot aan de zomervakantie is het Hart Café voorzien van een afwisselend programma dat in samenwerking met verschillende partners is opgezet. Hart zet zich in voor talentontwikkeling en het opdoen van podiumervaring. Daarom wordt er de kans geboden aan (jong) talent en ervaren musici om speelervaring op te doen of te jammen. In samenwerking met StageFinder biedt Hart Café jonge, beginnende singer-songwriters de kans om op te treden in het voorprogramma van een meer ervaren artiest. Deze combinatie van sounds maakt het tot een afwisselende avond voor muziekliefhebbers en een inspirerende avond voor muzikanten.

Bands in Hart Café

De huisband Trio JÖP is geregeld van de partij. Het trio van drummer Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner is voor zichzelf begonnen nadat zij jarenlang samen speelden als de hechte ritmesectie van de Gerard Kleijn Group.
Na een kort concert leidt het trio een jamsessie waar muzikanten van elk niveau worden uitgenodigd om mee te spelen en ervaring op te doen.

hart Café
Trio JÖP

Heren V brengt heerlijke jazz standards, met ‘sausjes’ van swing, latin, funk en blues. De bariton speler van Heren V liet voor het eerst van zich horen bij Hart tijdens een jamsessie in ons café met Trio JÖP. Uiteraard stelt Heren V het tweede deel van de avond ook open als jamsessie voor enthousiaste muzikanten.

Jonge muzikanten

Ook de blues is goed vertegenwoordigd bij Hart. De jonge muzikanten uit de Thomas Toussaint Blues Band laten horen hoe verrassend actueel de blues is en halen hun inspiratie onder meer uit de Chicago blues, swing, Louisiana swamp, rock ’n roll en New Orleans. Heerlijk om naar te luisteren, én om na de pauze mee te spelen!

Tot slot verwelkomen ze de band Green Sparkle van drummer Kim Weemhoff. Green Sparkle legt zich toe op het muzikaal verbouwen en herdefiniëren van bekende popliedjes.
Ook hier zijn, na een concertante set door de band, muzikanten van harte uitgenodigd om mee te spelen.

Info & Speellijst
De live muziek avonden starten op donderdagavond om 20.30 uur op de Kleine Houtweg 18. Voor de meest uitgebreide en actuele informatie check je hart-haarlem.nl of volg Hart op Facebook.

De speeldata zijn:
8 maart – Trio JÖP
15 maart – StageFinder programmeert, artiesten n.t.b.
22 maart – Green Sparkle
29 maart – Heren V
5 april – Trio JÖP
12 april – StageFinder
19 april – Green Sparkle
26 april – Heren V
17 mei – Trio JÖP
24 mei – StageFinder programmeert, artiesten n.t.b.
31 mei – Trio JÖP
7 juni – Heren V
14 juni – Green Sparkle
21 juni – Thomas Toussaint Blues Band
28 juni – Trio JÖP
5 juli – Thomas Toussaint Blues Band

1 REACTIE

  1. Thank you for some other informative web site. The place else
    may just I get that kind of info written in such an ideal method?
    I’ve a challenge that I’m just now operating on, and I’ve been on the glance
    out for such info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here