Een nieuw jaar, een nieuwe cursus! Tijdens de Open Dag bij Hart op zaterdag 12 januari ontdek je welke cursus bij jou past. Tussen 12.00- 17.00 uur is er een feestelijk programma voor jong en oud.

Open dag Hart
Het Hart gebouw op de kleine Houtweg.

Open dag Hart

Doe mee aan workshops acteren, schrijven, hiphop, Afrikaanse dans of goochelcoaching. Probeer muziekinstrumenten uit bij de Hart Muziekschool, zoals drums, gitaar, piano of saxofoon. Kom met je baby of peuter naar het programma Muziek op Schoot. Schuif aan bij de open inloop in het tekenatelier. Of doe de 15-minuten test en ontdek je talenkennis.

De Hart Muziekschool verzorgt optredens van onder meer harp, accordeon, een klarinet kwartet en een jeugdbigband. Ook kunnen kinderen zich de hele dag laten schminken. En uiteraard is het Hart Café open voor een drankje en wat lekkers. Het publiek kan met de Haarlemse kunstenares Bianca Jonker meewerken aan een gezamenlijk groeiend kunstwerk, gemaakt van oud papier. Dit in het kader van Hart voor duurzaamheid. De toegang tijdens de Open Dag is gratis en je hoeft je niet vooraf in te schrijven voor de activiteiten.

Wat doet Hart

Bij Hart kun je je creativiteit, talent en plezier tot bloei laten komen. Muziek, beeldende kunst, theater & dans, taal & literatuur, filosofie, nieuwe media – en nog veel meer – allemaal Thuis bij Hart. Ons monumentale pand biedt cursusruimten en plekken om in alle rust te vergaderen.

Hart brengt leerlingen in het onderwijs in aanraking met de rijkdom van kunst en cultuur. Verbeelden, creëren, ontdekken en plezier maken staan hierbij centraal. Op scholen in Zuid-Kennemerland verzorgen we programma’s zoals CultuurMenu, MuziekLab en HIT.

Hart Cultuur in School adviseert en bemiddelt bij cultuurprogramma’s voor het primair en het voortgezet onderwijs. Scholen, schoolbesturen en cultuuraanbieders kunnen voor scholing en advies over hun cultuurbeleid contact opnemen met het Kenniscentrum Cultuuronderwijs Haarlem.

Kijk voor het volledige programma van de Open Dag van Hart op hart-haarlem.nl. Of check dit artikel over nieuwe studieruimtes bij Hart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here