Dat het Coronavirus ons geliefde Haarlem volledig op z’n kop heeft gezet is geen nieuws. Toch lijken veel inwoners inmiddels weer een dagelijks ritme te vinden in de 1,5 meter maatschappij. Of toch niet? Vooralsnog ligt het volledige culturele leven in Haarlem op z’n gat. Zo ook bij Patronaat. In elk geval tot 20 mei blijven daar de deuren gesloten. Dat betreurt HB, vandaar een kleine ode.

HB ♡ Patronaat
Rondé

Kabinetssteun 

Op 15 april kondigde minister Van Engelshoven namens het kabinet aan dat de culturele sector wordt gesteund met € 300 miljoen. Dit geld is bedoeld om de noodlijdende culturele instellingen als poppodia, theaters en musea door de coronacrises heen te krijgen. En dat is zeker nodig. Want doordat er hard aan de noodrem is getrokken gaan alle optredens en voorstellingen voorlopig niet door. Hoe lang dit duurt is niet helemaal duidelijk. Na de persconferentie van premier Rutte vorige week ontstond onduidelijkheid over theaters en podia en optredens die geen separate vergunning nodig hebben. Sowieso tot 20 mei geen concerten, en festivals niet tot 1 september.

HB ♡ Patronaat
Navarone

HB ♡ Patronaat

Duidelijk is dat Patronaat voorlopig niet haar programmering kan voortzetten. En dat is natuurlijk waardeloos! Haarlems Bodem komt al jarenlang over de vloer bij deze Haarlemse poptempel. Wij houden van Patronaat, en wij weten ook dat jullie dat doen. Onze loyaliteit voor Patronaat is juist in deze tijd belangrijk. Reeds gekochte kaartjes voor concerten kan je het beste bewaren, zodat Patronaat haar hoofd boven water kan houden. Lees daarover meer op bewaarjeticket.nl. En, daarnaast is het mogelijk om Patronaat een extra steuntje in de rug te geven via donatie. Check hiervoor Steun Patronaat

HB ♡ Patronaat
Son Mieux

‘Gelukkig hebben we de foto’s nog…’

In de tussentijd worden er interessante live streams opgezet als Haarlem On Air. Maar gelukkig hebben we voor jullie altijd nog de foto’s van de fijne concerten van Patronaat. Check deze platen!

HB ♡ Patronaat
Ilse DeLange
Doe Maar
Henny Vrienten – Doe Maar
DeWolff
DeWolff
Johan
Johan
EUT
Zangeres Megan van EUT
Rowwen Hèze
Rowwen Hèze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here