Dennis en Michael spreken in een openhartig gesprek met wethouder Jur Botter. De D’66 politicus heeft veel portefeuilles onder zijn hoede als Jeugd en Onderwijs, Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Vastgoed en Nieuwe Democratie. Genoeg om over te praten dus en het leuke: hij had nog iets heel speciaals meegenomen.

Jur Botter

Jur Botter

Jur Botter (1964) is gehuwd en heeft twee kinderen (1997 en 1999). Hij is sinds 1990 lid van D66 en heeft voor deze partij verschillende functies vervuld. Zo was hij in de jaren negentig deelraadslid en -wethouder in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Van 2010 – 2014 was hij wethouder in Heemstede. Tot oktober 2015 vervulde hij deze rol in Bloemendaal. Vanaf 2016 is hij wethouder in Haarlem. Hij kreeg toen de onderwerpen WMO en Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur in zijn pakket.

Jur Botter

De volgende HB de Podcast Politics zal zijn met M-Th. (Marie-Thérèse) Meijs (GLH) wethouder van onder andere welzijn en maatschappelijke dienstverlening.

Meer Haerlems Bodem de podcast? Check HB de Podcast nr. 20. Heb je vragen of ideeën mail ons op info@haerlemsbodem.nl of app naar 06 438 552 80.

Check ook HB de Podcast Politics #1 met Robbert Berkout & Jasper Drost:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here